Senčnik "Maroko" - osnovni model

Opis Izdelka

Senčnik je namenjen za opremljanje gostinskih, hotelskih in zasebnih vrtov in teras, za postavitev na plažo ob morju, jezeru, reki ali bazenu.

V celoti je izdelan iz naravnih materialov in oblikovan tako, da se kar najbolj vklopi v naravno okolje.

Proti vetru smo ga zaščitili z varovalom proti vetru, ki je hkrati tudi kljuka za obešanje raznih predmetov, na primer torbe za plažo.

Osnovni model senčnika je namenjen za postavitev direktno v teren, vkopljemo ga v zemljo ali pesek, lahko ga vbetoniramo..

Za senčnik so na voljo različne izvedbe podstavkov, ki jih najdete v naši ponudbi podstavkov za senčnik 'Maroko', odvisno od podlage, na katero postavljate senčnik.

Senčnik po želji lahko opremite z različnimi mizicami, ki si jih lahko izberete iz naše ponudbe mizic za senčnik 'Maroko'.

Preprosta montaža, demontaža in skladiščenje.

Material: drog iz lesa iglavcev, senčnik iz slame, vroče cinkani kovinski deli.

 

Dimenzije:

Premer senčnika ø 175 cm

Višina stebra 300 cm

Premer stebra ø 8 cm

Teža: 31 kg

 

LUKA GOURMET RESTAVRACIJA OŠTERIJA PR'NONI

Za kulinariko, vina in skrbno oblikovan ambient restavracije skrbi franšiza Luka Gourmet.

Na jedilnem listu lahko najdete dnevne malice in kosila, A'la Carte menije, pestro dodatno vikend ponudbo in domače sladice. Ne manjka pa niti bogata izbira vrhunskih vin.

Več o tem

Oddamo apartmaje in hiše na morju

Na otoku Krk, v mestecu Šilo in neposredni bližini morja, smo v vili Amalia uredili šest apartmajev različnih kategorij - PAVI APARTMENTS. V mestecu Kornić pa smo za namene oddajanja restavrirali in na prijeten način uredili dve avtohtoni kamniti hiši.

Več o tem

Oddaja poslovnih prostorov

V poslovni stavbi COPIA d.o.o. na Viču oddajamo poslovne prostore.

Več o tem

Copia investicije

COPIA d.o.o. je podjetje z več kot 30 letno tradicijo. Na področju investicij ima kar nekaj pomembnih preteklih projektov.

Več o tem