Showroom

Vodilo oblikovanja in izdelave izdelkov znamke PAVI DECOR je ljubezen do lesa in narave.

V našem razstavnem salonu vam predstavljamo dve liniji izdelkov iz programa PAVI DECOR, to sta liniji VRTNO POHIŠTVO in UPORABNA DARILA.

 

Linija VRTNO POHIŠTVO je namenjena za opremo velikih in manjših objektov, zasebnih ali javnih površin, kot so plaže, bazeni, gostinski vrtovi. Oblikovanje in izdelava izdelkov je plod domačega znanja. Senčniki, ležalniki in vrtne ograje so oblikovani tako, da se kar najbolj vklopijo v naravno okolje, hkrati pa nudijo popolno udobje za uživanje v toplih dneh na prostem. Glede na vaše potrebe vam bomo svetovali pri izbiri opreme, lahko se dogovorimo za montažo in dostavo. Ponujamo tudi sezonsko izposojo naših izdelkov. Za vsa vprašanja smo vam na voljo, pišite nam.

 

Linijo UPORABNA DARILA sestavljajo različni uporabni izdelki z logotipom Ljubljanski zmaj. Primerni so za turistično ponudbo in za poslovna darila.

Za turistično ponudbo smo pripravili PAKET PRODAJNI PULT+ IZDELKI. Paket je namenjen trgovcem, ki si iz naše ponudbe izberejo izdelke po svoji želji in jih v svojih prostorih prodajajo na prodajnem pultu - stojnici iz naše ponudbe. Trgovcu damo pult na reverz, ponujamo tudi različne oblike nakupa izdelkov. Za več informacij smo vam na voljo, pišite nam.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

 

Oglejte si našo ponudbo na spletni strani ali nas obiščite v razstavnem salonu (za obisk se predhodno dogovorite, pokličite nas).