Showroom

Vodilo oblikovanja in izdelave izdelkov znamke PAVI DECOR je ljubezen do lesa in narave.

V našem razstavnem salonu vam predstavljamo dve liniji izdelkov iz programa PAVI DECOR, to sta liniji VRTNO POHIŠTVO in UPORABNA DARILA.

 

Linija VRTNO POHIŠTVO je namenjena za opremo velikih in manjših objektov, zasebnih ali javnih površin, kot so plaže, bazeni, gostinski vrtovi. Oblikovanje in izdelava izdelkov je plod domačega znanja. Senčniki, ležalniki in vrtne ograje so oblikovani tako, da se kar najbolj vklopijo v naravno okolje, hkrati pa nudijo popolno udobje za uživanje v toplih dneh na prostem. Glede na vaše potrebe vam bomo svetovali pri izbiri opreme, lahko se dogovorimo za montažo in dostavo. Ponujamo tudi sezonsko izposojo naših izdelkov. Za vsa vprašanja smo vam na voljo, pišite nam.

 

Linijo UPORABNA DARILA sestavljajo različni uporabni izdelki z logotipom Ljubljanski zmaj. Primerni so za turistično ponudbo in za poslovna darila.

Za turistično ponudbo smo pripravili PAKET PRODAJNI PULT+ IZDELKI. Paket je namenjen trgovcem, ki si iz naše ponudbe izberejo izdelke po svoji želji in jih v svojih prostorih prodajajo na prodajnem pultu - stojnici iz naše ponudbe. Trgovcu damo pult na reverz, ponujamo tudi različne oblike nakupa izdelkov. Za več informacij smo vam na voljo, pišite nam.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

 

Oglejte si našo ponudbo na spletni strani ali nas obiščite v razstavnem salonu (za obisk se predhodno dogovorite, pokličite nas).

 

LUKA GOURMET RESTAVRACIJA OŠTERIJA PR'NONI

Za kulinariko, vina in skrbno oblikovan ambient restavracije skrbi franšiza Luka Gourmet.

Na jedilnem listu lahko najdete dnevne malice in kosila, A'la Carte menije, pestro dodatno vikend ponudbo in domače sladice. Ne manjka pa niti bogata izbira vrhunskih vin.

Več o tem

Oddamo apartmaje in hiše na morju

Na otoku Krk, v mestecu Šilo in neposredni bližini morja, smo v vili Amalia uredili šest apartmajev različnih kategorij - PAVI APARTMENTS. V mestecu Kornić pa smo za namene oddajanja restavrirali in na prijeten način uredili dve avtohtoni kamniti hiši.

Več o tem

Oddaja poslovnih prostorov

V poslovni stavbi COPIA d.o.o. na Viču oddajamo poslovne prostore.

Več o tem

Copia investicije

COPIA d.o.o. je podjetje z več kot 30 letno tradicijo. Na področju investicij ima kar nekaj pomembnih preteklih projektov.

Več o tem